JJC Camera Multi-Funcție cu Fir Timer Control de la Distanță Cablul de Declanșare Cablu pentru PANASONIC DMC-G5/DMC-G7/DMC-G1/DIGILUX 2

84.85lei 80.60lei

Etichete: panasonic g7, înot aripa, JJC, lenshood, capota jjc, panasonic dmc g5, jjc fujifilm capota, 500D, linhof eliberare cablu, universal timer camera.

SKU : t9999 Categorie:magazin
Distribuiti:
Descriere

  • Greutate brută: 129 g
  • Greutate netă: 76g
  • Nume De Brand: JJC
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca: casio
  • Material: ABS
  • Tip: Sârmă
  • Pachet: Da
  • Numele: Timer Remote Shutter Cablu
  • Numărul De Model: TM-D

Notă:vă rugăm să selectați modelul potrivit în funcție de aparatul de fotografiat

TM-D Înlocuiește PANASONIC DMW-RSL1

PANASONIC

( DMW-RS1/RSL1 )

DIGILUX 2

DIGILUX 3

LC-1

L1

L-10

G1

GH1

GF1

GX1

G10

G2

GH2

G3

GH3

GH4

G5

GX7

FZ20

FZ20K

FZ20S

FZ30

FZ30K

FZ30S

FZ50K

FZ50S

FZ100

FZ150

FZ200

FZ1000 DC-G9 DMC-G H5 DMC-FZ2000

Leica

( CR-D1 )

DIGILUX3

DIGILUX2

V-LUX1

V-LUX2

JJC Camera Multi-Funcție cu Fir Timer Control de la Distanță Cablul de Declanșare Cablu pentru PANASONIC DMC-G5/DMC-G7/DMC-G1/DIGILUX 2

JJC TM-D timer remote controller este proiectat pentru Panasonic și aparat de fotografiat Leica adoptă o interfață multi.Timer remote controller oferă un declanșa funcția și poate activa becul funcție.Acest controler de la distanță este conceput pentru a reduce tremuratul camerei la un minim absolut.Telecomanda are doua etapă butonul de deblocare, apăsați la jumătate butonul de focalizare, apăsați complet pentru a declanșa obturatorul și să ia o fotografie.Pentru timp de expunere, apăsați butonul de eliberare pe deplin și glisați-l în poziția blocat.De asemenea, acesta poate fi programat să funcționeze ca un intervalometru vă permite să setați auto-timer, temporizator interval, lung-expunere timer, și de expunere-conta funcție de setare.Cronometrul poate fi setat oriunde de la 1 sec.la 99 de ore., 59 min., 59 sec.Numărul maxim de expunere este de 399 sau infinit.În plus, apăsați butonul de BLOCARE pentru 2s va bloca panoul pentru a preveni neglijent opri un timer care rulează.Umanizate de fundal vă permite să vedeți ecranul LCD chiar și într-un întuneric condiție.

Produs evidențiază 90 cm Lungime Standard Previne mișcarea camerei și utile pentru fotografie interval&expuneri lungi Cronometrul poate fi setat oriunde de la 1 sec.la 99 de ore., 59 min., 59 sec Panou buton de BLOCARE împiedică neglijent opri un cronometru funcționare Umanizat de fundal vă permite să vedeți ecranul LCD în întuneric stare

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4 )SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6) Ne-ar dori să reamintesc faptul că taxele de import,impozitele sau cost suplimentar adus de obiceiurile locale vor fi responsabile pentru cumpărători.Pentru mai multe detalii,puteți consulta la obiceiurile locale înainte de a cumpăra produse.

7) Vom oferi, de asemenea, UPS,DHL mai rapid mod de transport maritim în cazul în care ai nevoie urgent de produse.Vă rugăm să selectați adecvat mod de transport maritim înainte de a cumpăra produse.

1) Toate produsele vândute pe JJC Magazin Oficial sunt garantate pentru UN AN PLIN de defecte de manoperă și materiale.

2) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Cumpărătorul este în mod clar descript defecte cu informații complete de e-mail.Dacă este necesar un video și link-ul la noi pentru a arăta defecte.

3) Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

4) Toate elementele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

5) va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Topograforadea.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

6) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi credem că cea mai bună calitate și de top-class de companie provin din profesie și servicii.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii