Yieryi Digital TDS Metru CE Temperatura ATC Pen Tester Conductivitate Apa de Măsurare Analizor cu iluminare din spate

39.01lei 33.15lei

Etichete: td, juntek metru, salinitatea metru az, vna analizor, ph yieryi, gradina de apă, tester, micrometru digital, alimente ph-metru, circular senzor de mișcare.

SKU : t11155 Categorie:Măsurarea Și Analiza Instrumentelor
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: TPH02139
  • Tip Display: Digital
  • Cu Iluminare Din Spate Sau Nu: Da
  • Nume De Brand: yieryi

3 In1 Multifuncțional Digital TDS Metru CE TemperatureTester

CE gama de testare: 0-9999µs TDS testare gama: 0-4999ppm Precizie: ±2% F. S Baterie:CR2032*1 butonul de celulă (nu include) Dimensiuni: 16.19*2.94*1.59(cm)

Metoda de operare și de aplicație

1. Scoateți capacul de protecție.Apăsați butonul ON/OFF. 2. Lăsați-metru în apă/soluție de înălțime nu mai mult de 4 cm(de La începutul TDS metru). 3. Așteptare până când pe ecran se stabilizează,TDS Metru compensează automat variațiile de temperatură după citirea este stabilizat(30-45 de secunde).TDS valoare stabillizes 4 secunde, instrumentul automat de blocare lecturi. 4.După utilizare,se scuture de apă la metru sau ștergeți-l cu un șervețel.A electrodului de platină design: CE serie de înaltă puritate platinum design senzor, în întregul interval de măsurare valoare pentru a se asigura precisă și stabilă.Datele de blocare: CE serie are o simplă valoare de măsurare funcția de blocare, în conductivitatea modul de măsurare, apăsați MENȚINEȚI apăsată tasta, instrumentul blochează automat de măsurare de curent de valoare, încă o dată butonul, instrumentul revine la modul de măsurare.

Lumina Funcția De Alarmă

Funcția de iluminare: lumina de fundal verde, în timp ce valoarea TDS ≤40,iluminare de fundal roșu, în timp ce valoarea TDS>40.

Date De Blocare

Auto-blocare: TDS valoare stabillizes 4 secunde, instrumentul automat de blocare lecturi.

Lista De Ambalare

1 x TDS-Metru CE 1 x geantă de transport din Piele 1 x engleză manual de Utilizare

FAQ

1.de ce avem nevoie de asta ce tds metru?

Identifica (curat) de apă.Dacă este instalat sistemul de filtrare, apoi să monitorizeze filtre de schimb.

2.Poate Fi cu ajutorul acestuia pentru a determina duritatea apei?

Da, este a se Potrivi ion concentrația în PPM, atunci da, poți urmări înapoi la duritatea apei.

3.Care limitele normale (admisibile de impurități în apă) de la... Și la...

după filtrare 90 ррм această apă potabilă

Nu ar trebui să fie diferența în ceea ce soluție calibrat.Dacă aveți nevoie doar de mai bine cumpara soluție de calibrare cu o valoare aproape de media măsurătorilor.

Mai Multe Culori Disponibile

YIERYI marca a fost înregistrată în 2016. Principalele produse sunt refractometre, PH-metre, tds, ce pixuri, sol metri, cântare de bucătărie, bijuterii și cântare.În scopul de a asigura corectitudinea datelor, am renuntat la low-cost cip, selectate de înaltă precizie Taiwan importate și Coreea de Sud a importat chips-uri, design-ul ales de un pix portabil-tip de design, culoare, frumos, și ușor de transportat.Toate produsele vor fi testate, calibrate și utilizate de către noi înșine pentru a se asigura că calitatea este calificată și apoi promovat.Dorim sa va aducem acest brand sănătos intra în fiecare familie și în fiecare colț al lumii, și treci mai departe visul de "lumea de dragoste, China a făcut"!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Locopsana2009  — 

    ok

  • Domenik002  — 

    works fine, body made of ordinary plastics. need ,cr2032