Dendrobium officinale Kimura et Migo Antiflogistice și antipiretice, hranirea yin și promovarea fluid corp, tonifierea splinei un

84.00lei 71.39lei

Etichete: dendrobium, orquidea, jocul ulei, pentru stomac, ficat, pancreasul, dendrobium orhidee, planta orhidee, bazar, orhidee.

SKU : t10950 Categorie:magazin
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Crema De Slăbire
  • Tip De Element: Pierderea In Greutate Creme
  • Origine: NC(de Origine)

N efectul de Dendrobium officinale în conservare a sănătății Efect hranitor 1, hranitoare piele: Hranirea Yin și umezirea uscăciune, completarea de lichid din corp, de hidratare si hranire a pielii, întârziind îmbătrânirea pielii.Efect asupra sănătății 2, reduce de zahăr din sânge: Hranirea Yin, de compensare de căldură și de umezire uscare, reduce semnificativ nivelul de zahăr din sânge.Efect asupra sănătății 3, corp de lumină și de viață lungă: bogat în diverse oligoelemente, în mod eficient de a promova stabilitatea internă a sangelui din corpul uman, prelungi durata de viata.Efect asupra sănătății 4, reducerea grasimilor din sange: ajuta la promovarea circulatia sangelui, ajuta clar grăsimi din sânge.Efect asupra sănătății 5, detoxifiere și vederii: de a promova circulația fluidelor din organism, ajuta la detoxifiere, protejarea ficatului și a vederii.Sănătate conservarea efect 6. Tumora inhibarea: poate inhiba celulele canceroase și de a spori imunitatea.Efect asupra sănătății 7, a spori imunitatea: Dendrobium polizaharid a spori imunitatea, anti-oboseală, anti hipoxie.Sănătate conservarea efect 8. Protejarea ficatului și care beneficiază de fiere: promovarea circulației de fluide din corp pentru a obține efectul de care beneficiază biliară și hrănitoare ficat yin.Efect de îngrijire a sănătății 9, Yiwei Shengjin: cu stomacul Yangwei, de a promova secretia gastrica, ajuta la digestie.Efect asupra sănătății 10. Consolida muschii si oasele: hranirea Yin lichid, lubrifia articulațiilor, intarirea muschilor si a oaselor, si rezista reumatism.Efect asupra sănătății 11. Umezi pulmonar și a opri tuse: șterge gât și gâtul, umezi pulmonar yin.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii