Piscină Snooker Biliard Arbitru Special Mănuși Albe De Bumbac Material De Snooker Negru Chinezesc Opt Biliard American De Tăiere Mănuși

75.04lei

Etichete: verde de lumina cu halogen, microusb adaptor hd, lumina de noapte e14 05w, coliere moari om, microusb lungime cablu, od1 5mm tub de teflon, camasi de fier stralucitoare, langsha chilotei 5xl, verde haro bmx biciclete.

SKU : t10906 Categorie:magazin
Distribuiti:
Descriere

  • Tija Dimensiuni Cutie: Piscină Manusa
  • Sport: PISCINĂ
  • Instrumente De Întreținere Categorie: Biliard Manusa
  • Tija Cutie Material: Snooker Manusa
  • Numărul De Model: Stânga/Dreapta Biliard Mănuși

Piscină Snooker Biliard Arbitru Special Mănuși Albe De Bumbac Material De Snooker Negru Chinezesc Opt Biliard American De Tăiere Mănuși

Dragul meu prieten,prețul este pentru o singură bucată.

Bine ati venit la Biliard Winners Club.

: Plecăm cât de REPEDE putem!Deci, nu vă faceți griji cu privire la produs de transport maritim.Asigurați-vă că verificați noastre de Biliard Winners Club pentru elemente suplimentare adăugate de zi cu zi.Dacă nu găsiți ceea ce aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați, deoarece există o bună șansă pe care o avem asta.

Fabrica noastra este situat în Hangzhou,cele mai dezvoltate biliard tehnologie loc.Există aproape 300 de proiecte reaserch și dezvoltare.

Avem mese de biliard de cooperare cu mai mult de 100 de țări în intervalul de lume.Avem, de asemenea, mai mult de 50 de biliard cluburi fani în China.Ne-am angajat pentru a face cele mai utile accesorii biliard.

La Biliard Winners Club, ne străduim pentru a oferi servicii excelente clientilor!Vom face noastre cele mai bune pentru a descrie elementele cu precizie, articole pachet în condiții de siguranță și să pleci cât mai repede posibil, dacă acesta a fost trimis într-un oraș din apropiere sau o țară străină.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la o achiziție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suntem disponibili de luni până sâmbătă de la 8:30 o.m.la 10:00 p. m. (Ora beijingului) .Vă rugăm să trimiteți un mesaj și cineva va primi înapoi la tine cât mai curând posibil.Vrem pentru a câștiga afacerea dumneavoastră acum și în viitor.

Tacuri De Biliard :

Greutatea specifică Solicitare : În unele cazuri putem regla greutatea de un tac de biliard pe placul dumneavoastră înainte de livrare (de la 18 la 21 oz).Când depunerea de plată prin PayPal, puteți plasa greutate cerere, în "Mesaj pentru Vânzător" cutie.Dacă l-ați pierdut, puteți oricând să ne contactați imediat după plată prin intermediul Topograforadea.ro "Mesaje-de Contact Vânzător".Dacă nu specificați o greutate, veți primi, în general, un tac în jurul valorii de 19 oz, cu excepția cazului în care este specificat altfel.

Cue Sfat Schimba : În multe cazuri putem schimba sfaturi pe indicii la una dintre preferințele dumneavoastră.Am stoc o mare varietate de cele mai populare sfat marci.Va exista o taxă pentru muncă și costul de sfat.Acolo poate fi, de asemenea, un 1 la 3 zi lucrătoare întârziere în transport să efectueze forței de muncă necesare.Vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra pentru preț/sfat disponibilitate.

Transportul Info: Vom oferi un număr de confirmare a livrării de la fiecare transport.Transportul poate nu neapărat "curtoazie de scanare a" element de la fiecare locație.Prin urmare, se poate părea că nu este în mișcare, dar care probabil nu este cazul.Colet Poștal transporturi nu va fi "curtoazie scanate" la toate și va actualiza numai livrate o dată.TRANSPORT ORI NU SUNT GARANTATE și pot avea întârzieri mai ales în preajma sărbătorilor sau de vreme severă.

Transportul Maritim internațional : Internațional de transport maritim de livrare sunt 7-25 zile lucrătoare (în funcție de țara dumneavoastră de e-mail expeditor și Departamentul Vamal).Unele din orientul Mijlociu, Africa, america de Sud și Insula Națiunilor poate dura mai mult.Unele țări ar putea percepe o taxă de import (duty).Deoarece fiecare țară este rata de impozitare este diferit, aceasta taxa sau un alt impozit este responsabilitatea cumparatorului (adresați-vă Departamentului Vamal pentru mai multe informații).

Vă mulțumesc din Nou pentru Cumpărături cu noi!

Vizita noastră Topograforadea.ro magazin pentru cea MAI bună selecție în Biliard

Biliard Winners Club De Servicii Pentru Clienți:

De luni până sâmbătă de la 8:30 a. m. – 10:00 p.m.Beijing Timp

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii