Utilizate vechi 80-90% nou Equihash Miner Bitmain Antminer Z9 Mini 10k 300W Cu 750W Putere de Aprovizionare Asic Miner livrare Rapida

758.05lei 720.15lei

Etichete: antminer s9 cu psu, btc miner asic miner, btc miner, miniere crypto, antmin, bitcon miner antminer, s11 bitmain, asic miner, antminer s17, innosilicon.

SKU : t10867 Categorie:Computer & Office
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: kuangcheng
  • Certificare: CE
  • Produse De Stare: folosit
  • Numărul De Model: Z9 mini

miner bătrân exercitarea unei apăsări ușoare asupra numai 80-90% de transport noi lista

Antminer Z9 Mini 10K sol/s-----------2pc 80-90% nou

750W Putere de Aprovizionare----------------2PC

Parametrii de produse

Detalii produs

notă:

Prețul de mașini miniere de multe ori variază în funcție de variabile, cum ar fi cursul de schimb, phantom moneda prețurilor, și de rețea de dificultate.Nu se accepta cereri de rambursare sau de returnare.

După-vânzare de servicii:

1. Datorită speciale marfa, nici o restituire sau de returnare sunt acceptate la livrare

2. Din cauza fluctuațiilor de piață, prețurile produselor pot fi ajustate în orice moment după cumpărare.Nu ne asumăm obligația de notificare prealabilă și de compensare a prețurilor.

3. Folosit aparatul va garantam putere și parametrii de putere, dar aspectul nu este garantat.Vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.

service în garanție:

1. 90 de zile de la data expedierii

2. Dacă este o garanție politică, un defect miner poate repara gratuit; după perioada de garanție, aparatul trebuie să plătească pentru reparații în funcție de situația reală.

3. Următoarele evenimente vor anula garanția: primul Client elimină/inlocuieste orice componentă de sine; daune cauzate de fulgere sau de tensiune supratensiuni; ars piese de pe un vagabond bord sau cip; minerilor/circuite/componente se infiltreze din cauza condiții de umezeală Sau de coroziune și deteriorare.

4. Plătească taxele de transport maritim, atunci când de transport maritim piese de schimb în perioada de garanție

5. Dacă aveți orice întrebări la primirea coletului, vă rugăm să comunice cu servicii pentru clienți.

livrare : 1. Transport gratuit default DHL 2. Despre declarația de valoare: 1KG--2KG -------15USD 2KG--8 KG-----------35USD 8 KG ---20KG-------------50USD 3.Cerințe speciale, vă rugăm să contactați clientul.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Tim 2 Wilson  — 

    I gave a pack vacuum