1000 mile 1080P de Interior Digital Antena TV Receptor de Semnal Amplificator TV Rază de Surf Fox Antena Antene HDTV Aeriene Mini DVB-T/T2

21.18lei 18.21lei

Etichete: foto ceas, antena wifi rotator, ul antena amplificator, antena hf tuner, antena tv, ham antena radio baofeng, antena tv de telefon, mini antena preț, t2, dvb t2.

SKU : t10730 Categorie:magazin
Distribuiti:
Descriere

 • Numărul De Model: Antena TV
 • Tip: 1080P de Interior Digital Antena TV
 • Picătură de transport maritim: Suport
 • type1: Receptor de semnal Amplificator de Antena TV
 • Gama De Frecvențe: -
 • Nume De Brand: Rondaful
 • Pachet: Da
 • Type2: HDTV Mini DVB-T2 Antena 3.0 M

Descrieri:

1. Canal liber: Cu HDTV antena, nu trebuie să plătească facturi uriașe pentru vizionarea TV.Veți primi toate Complet gratuit canale HD inclusiv ABS, CBS, NBC, Fox și multe altele.Acesta are câștig mare și a scăzut rata de eroare de bit TV digital recepția semnalului și are o amplificare a semnalului în utilizarea reală.Bucurați-vă de știri locale, vreme, sitcom-uri, copii și sport.

2. Cristal Imagine: smart TV de la antena digitală utilizează amplificarea semnalului tehnologie de îmbunătățire a ridica semnale în gama de 55-95 km, filtrarea celulare și semnale FM pentru imagini clare, de înaltă calitate de voce, zgomot redus și a obține mai multe semnale cu îmbunătățită de difuzare, de interval și frecvența de performanță pentru gratuit difuzat de semnale TV.

3. Distanță Semnal: interior HDTV antena poate ajunge la 1000 de kilometri și pot fi plasate aproape oriunde în casa ta.

4. Configurare ușoară: Conectați un capăt al cablului coaxial pentru antena și celălalt capăt la TELEVIZOR.Utilizați telecomanda pentru a scana un canal existent.

5. Antena de Baza: grele de bază pentru ușor de poziționat pentru a obține mai multe canale.Conecteze la baza de metal, deoarece gros antena ajută pentru a îmbunătăți semnalul.

Caietul de sarcini:

HD: Suport HD 1080p modul de

Semnalul primit de la distanță: de 1000 de km

Cablu Coaxial: despre 3.0 m/118.11 în lungime

Tip conector: TV capul cu F adaptor

V. s.w.r. :

Impedanta: 75 ohmi

Gain: 20DBI

Frecventa de lucru: 174 ~ 240mhz, 470 ~ 862mhz

De bază: silicon cu ventuza

Culoare: negru

Lista De Ambalare:

HDTV Antena*1

Adaptor*1

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
 • Wampire2  — 

  It doesn't catch the signal as expected.