4buc Anti-alunecare Mașină de Spălat Piciorul Tampoane de reducere a Zgomotului Mobilier Frigider Canapea Picioare Covoare Anti-vibrații Pad Bucătărie Mat

58.78lei 36.46lei

Etichete: mobilier de picioare dimensiuni, fotoliu mobilier, hamy canapea mobilier, anti vibrații picioare pentru masina de spalat, mini frigiderul, mobilier dormitor, spumă pad polish, anti vibrații covor tampoane, de sex masculin satisfayer, consumabile masina de spalat anti-vibrații.

SKU : t10508 Categorie:magazin
Distribuiti:
Descriere

 • Certificare: CE
 • Forma: RUNDA
 • Origine: NC(de Origine)
 • Material: Cauciuc

Caracteristici:

CIRCULAȚIE RESTRÂNSĂ.

Când uscătorul sau mașina de spălat este complet agitat, sau mobilierul este mutat, se va face zgomotele neplăcute.Aceste convenabil și compact perne poate reduce în mod eficient zgomotul, da-te un mediu confortabil, și pentru a preveni vecinii de la proteste.

USOR DE INSTALAT

Motivul pentru care aceste covorase sunt atât de bine este inseparabilă de ușurința de instalare.Pur și simplu pune pe picioare de sprijin de mobilier și electrocasnice în saltea pentru a finaliza instalarea.

OPRI PÂNĂ LA 94,7% DIN VIBRAȚII

Aceste anti-shake accesorii pot absorbi până la 94,7% din vibrații pe teren plat, care va fi diferit atunci când podeaua este neuniformă.Alte comercial din plastic sau cauciuc covorase nu pot oferi același nivel de tăcere sau de protecție ca aceste covoare.

BENEFICIUL SPORIND

Ridica mobilier si electrocasnice de câțiva centimetri pentru a facilita curățarea și pentru a găsi lucruri pe podea, în mod eficient prevenirea umezelii și a mucegaiului.

Caietul de sarcini:

Materiale:Cauciuc+TPU

Culoare:gri

Pachetul Inclus:

4 x Anti-alunecare Tampoane

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
 • Mayo2312  — 

  Do the job Fast Delivery

 • Garlandpd9at  — 

  Binnen 16 dagen geleverd naar NL, prima, degelijke dempers

 • Adilmeer2000  — 

  everything came fine. just waited a very long time