Detașabil Etichetele produselor Alimentare Conserve de Alimente Etichete Detașabile Alimente Autocolante pentru Acasă sau la Restaurant Conserve Alimentare Recipient de 2 Buc

64.98lei 44.18lei

Etichete: stand de produse alimentare etichete, comercual container pentru alimente, alimente autocolant, album autocolant, borcan cu eticheta, eticheta, container pentru alimente marmură, tag alama, eticheta cămară, kraft carte poștală.

SKU : t10327 Categorie:Decor Acasă
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)

Util și practic de proiectare: aceste alimente prep conserve etichetele pot înregistra numele, data, ora și alte informații de alimente, cu suficient spațiu pe fiecare etichetă să scrie confortabil, puteți scrie cu ușurință cu pixuri diferite.

Aplicabile pe scară largă: aceste dizolvabile etichetele produselor alimentare sunt potrivite pentru conserve, resturi de mâncare, petreceri, restaurante și bucătărie acasă, camioane alimentare, hoteluri, fast food, magazine alimentare, și așa mai departe, ține-ți cămară alimente organizat și hrană adecvată de rotație, atenuând astfel de deșeuri.

Ușor de utilizat: aceste etichetele produselor alimentare sunt simplu de coaja si paste, nu de hârtie sau reziduuri de adeziv pe recipiente pentru alimente sau sticle, potrivit pentru recipientele refolosibile, le puteți arunca în coșul de gunoi sau să spele de mână sub jet de apă.

Material de încredere: aceste detașabil alimente autocolante sunt realizate din hârtie, puteți folosi cu pace a mintii, ușor și ușor de transportat sau magazin, aduce confort în viața ta.

Culoare: albastru + rosu

Material: hârtie

Dimensiune: 25x50mm

Conținutul Pachetului:

1 rolă * albastru autocolante

1 rolă * red autocolante (1 rola de 500 de piese)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Saimaaziz88  — 

    Super fast shipping! Received it in 2 weeks!